Проблематику збереження матеріальної та нематеріальної культурної спадщини Харківщини обговорено у Штаб-квартирі UNESCO у Франції
 
Протягом 9-10 червня у Штаб-квартирі UNESCO в Парижі відбувається заключна Конференція чотирирічного проєкту RURITAGE «Відродження сільських районів за допомогою системних стратегій, заснованих на спадщину», який фінансується в рамках проєкту Horizon 2020 Європейського Союзу. 
 
На запрошення Крістофа Ванденберга, начальника секції наук про землю та зниження ризику геонебезпеки UNESCO до роботи у конференції долучилися  завідувачка кафедри  державного управління, публічного адміністрування та регіональної економіки Харківського національного економічного університету імені Семена Кузнеця Н. Л. Гавкалова та директорка ОКЗ «Харківський організаційно-методичний центр туризму» В. Д. Холодок. 

Вони представили досягнення в межах участі у проєкті RURITAGE, провели презентацію агротуристичного потенціалу Харківщини, результатів реалізації  Плану регенерації сільської спадщини, обговорили питання щодо створення та розвитку Центру сільської спадщини «Слобожанщина».
 
Учасники Конференції – представники Консорціуму проєкту RURITAGE, Центрів сільської спадщини з 18 країн світу, представники Європейської комісії, держави члени ЄС, ООН та ЮНЕСКО.
Конференція проєкту RURITAGE Штаб-квартирі UNESCO в Парижі «Відродження сільських районів за допомогою системних стратегій, заснованих на спадщину»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

This is default text for notification bar